dimarts, 27 d’octubre del 2009

Nova definició d’inútil

Els nostres diccionaris s’han quedat obsolets. Hi haurà que fer una revisió global i refer-los.

Això sí, en perfecte castellà, que si no molts d’aquests individus inoperants que han perdut una bona part del seu cervell en alguna reunió super-important no ho entendran.

Definició d’Inútil, tal com ve a la majoria dels diccionaris:

Inútil: adj m y f, Que no es útil, que no sirve para nada, que no es productivo: «Ese dichoso marido es un holgazán, un inútil», su cuerpo inútil, cosas inútiles, gastos inútiles, «El teléfono estaba destrozado e inútil», «Sería inútil entrar en detalles».

Sinónims: fútil, innecesario, inservible, inútilmente, ocioso, para nada no sirve, para nada que no sirve, trasto, vanamente, vano

Adjetius:
barato, de poco valor, despreciable, fútil, improductivo, inactivo, inefectivo, ineficaz, ineficiente, innecesario, inoperante, inservible, malo, no utilizable, ocioso, prohibido, sin sentido, sin valor, superfluo, vano

i podríem continuar...

Nova definició:
Inútil:

Dicese de concejal de urbanismo de cierto ayuntamiento situado entre las localidades de Almassora y Benicássim que suele hacer las cosas sin pensar, sin preguntar y sin fundamento.
Que suele gastarse el dinero del contribuyente en obras inútiles que luego le toca deshacer.

A les proves em remet:

Un mes per a fer uns forats per tot Castelló d'uns 80 cm d’amplària per 60 cm de profunditat a base de martell pneumàtic i de dos a tres obrers per forat.

Un mes per tal de col•locar damunt dels forats uns maseters inamovibles, omplir-los de terra i col.locar una tanca protectora.

Prop de dos mesos per a vore que tot el que havien fet estava mal fet i era inútil, i decidir llevar-los.

Tot això en els nostres diners, que encara que els fiqués Zapatero en el seu Plan E, continuen se'n els nostres diners.

A dia d’avui aquest és l'estat de les obres. Continuarem informant...