dilluns, 1 de setembre de 2008

Pròximes inauguracions

Estat de les obres a 30 d’agost del 2008.
Com podeu vorer a les fotos del futur anecdòtic aeroport de Vilanova d’Alcolea, s’aprecia al fons una línia negra que correspon a la pista d’aterratge, però, el resto deuria també d’ennegrir-se algun dia, i diràs que a la terminal de passatgers i equipatges li faltés encara una bona maneta de pintura per acabar-la.
Falten nomes quatre mesos per a la tant nomenada inauguració de l’anecdòtic aeroport de Vilanova.
Què vol dir això?
Que, com a mínim, l’aeroport s’inaugurarà de tres a quatre vegades.
En gener del 2009 assistirem a la primera farsa i inauguraran la pista, després, i no se sap quan, inauguraran la terminal, mes tard la torre de control, que avui nomes son quatre parets, i atot això afeixeu la retirada de la línia d’alta tensió, que en projecte deurien d’enterrar, potser que encara falten prou mesos a l'acabament real i posta en marxa de les instal•lacions.
I ara com tenen molta pressa, diuen que retiraran un kilòmetre la línia, en conter de soterrar-la, que és el que està projectat. En el que al final, i si no aconseguim aturar-los, la línia passarà per damunt del poble.
Un poble en el que la part normal de la gent està en contra de què no se soterrés la línia, i en eixa normalitat estan incloses gent de tots els pensaments i colors, i per l’altra banda estan els no normals, i casualitat, en eixa no normalitat només pertany gent d'un sols color polític. Endevinen.
Raons; Que ara ja està fet, que ens tenim que fastiguejar pel be de tots, que no és tant perillós com diuen, que sou uns exagerats, etc., etc.
Mentrestant, la futura connexió amb l’autopista del Mediterrani és, de moment, un ample camí de terra.
I jo penso: Tindran que editar fullets en el pròxim congrés de turisme que advertissin als milions de persones que vulgui'n agafar un avió que vinguin amb tot terreny? El que sí que és podrà dir és que serà turisme rural.