dimecres, 12 de novembre de 2008

Una mes del Semenfotisme castellonenc.

Tot apunta a que la setmana de cinema de muntanya no es farà enguany. Raons estic segur que hi hauran, però, de moment no s'han donat a conèixer o al menys jo i molta gent que conec avui és l’hora que també es pregunten el perquè.
La setmana de Cinema de muntanya l'organitzen quatre clubs de la capital, El Centre Excursionista, El Club Muntanya, El Espeleo Club, i el Club Trepa al que pertanyo.
Sol haver un representant de cada club per a l'organització, i enguany pareix ser que entre viatges d’uns i saturació d’altres han decidit no fer-la.
Fa poc dies em comentava un amic aquest tema i no comprenia el perquè no s’havia parlat en altra gent o altres clubs per vore si volien fer-se càrrec, i jo tampoc ho entenc.
Crec que la Setmana de Cinema de muntanya, un esdeveniment que enguany haguera fet la seva majoria d’edat, la divuitena edició que es diu prompte, que sí, a tingut uns mals anys d’afluència de públic, deuria d’estar pel d’amunt de les persones i de les institucions o agrupacions.
I el mes trist és que la immensa majoria de la gent implicada en l’assumpte, entre els que també estic jo, se'ls ha enfotit el tema.
Som de Castelló, que ham de fer?