dimecres, 6 de gener del 2010

Castelló està d’enhorabona

Gracies a la maleïda crisi, Castelló gaudirà d’uns anys tranquils en quant al urbanisme es referís.
Així teniu una petita mostra del que es va deixar fer per les nostres gracioses autoritats.

Encara que la culpable principal sega l'empresa constructora de torn, en aquest cas Foconsa, que també va ser l’encarregada d’urbanitzat la zona, darrere deuria d’haver un encarregat municipal d’urbanisme controlant les maleses i obrant en conseqüència.
Crec que ja va a fer deu anys, i;
Tu has vist la solució? Jo tampoc.
Tot seguis igual, acaben d’arreglar el proper camí Serradal però els veïns del carrer continuen patint per a eixir de sa casa, mentre els mateixos veïns d’urbanització, a la cara nord de l’illa han tingut la sort de gaudir d’una vorera tres vegades mes ampla. Tot per un error descomunal del manobre que va marcar per primera vegada a on es començava l’obra.
El mes graciós és que en un principi només hi havia un immens solar on començar a construir, però van ser capaços d’errar-la.
Benaurat Castelló que estarà uns anys encara sense que ningun malaurat li pugés ficar la mà al damunt, encara que ja fa temps que els diferents encarregats d’urbanitzar la ciutat han degut d’estar ocupats en alguna altra qüestió, perquè si no, no comprenem la seva tasca.
Al servei de la ciutadania i de la seva ciutat no eren.