dijous, 25 de setembre del 2008

Soc mes fanfarró que la una.

Això deu de pensar el nostre benefactor Carlinyo Fabrinyo, dels Fabrinyo de tota la vida.
Que em fiqueu una denuncia per construir sense llicencia? Pos ara m'enfado i no vós donaré el milió d’euros que “pensava” donar en compensació de les molèsties causades als dos ajuntaments.
Aquest tió deu de pensar que som ximples i inútils. Que els dos alcaldes estaven al corrent del milió d'euros, però com son uns idiotes mes xulos que ell, se'l a ficat al cap denunciar a Aerocas, i clar, no anem a pagar dues vegades, jo pensava donar-vos 2 milions, però d’aquesta manera no.
Ara resulta que el tió en té guardats dos milions d'euros a la butxaca i només ho sap ell.
La qüestió és dir-la mes grossa que l’altre. Hi ha que tindre una contestació per a tot, i quan més inverosimil , mes credibilitat pot tindre, perquè clar, no potser que el que estic dient siga mentida, és tant gros que és impossible.
Si el Sr. Carlinyo ens pensava donar un milió d'euros, a què estava esperant? A la inauguració? A que passes la crisi? A què li tocarà la loteria una altra volta perquè ara no en té diners?
Sr. Fabrinyo, vostè passarà a l’historia, i tant que passarà. El problema que tenim els que quedarem, será que la seva descendència ja està començant a superar-lo.
Que deu vós pillés confessats, que jo, soc ateu.