divendres, 3 d’octubre del 2008

El bicicle a la ciutat

Pareix mentida que en una ciutat com Castelló, que la distancia mes llarga anirà pels 5 km exagerant, s'utilitza tan poc la bici, sobre tot pel clima tan suau que gaudim.
És clar que en infraestructures estem a anys llum d'altres països, però es nota la poca voluntat per part del personal que si que pot anar amb la bici d'utilitzar-la.
Castelló és una ciutat caòtica per a conduir, això ets dones conter quan agafes la bici per primera vegada, vas molt mes rapi't, te n’oblides dels embussos, i no tens problemes d’aparcaments, ni de multes.
Quan mes bicicletes hi hagi pel centre de la ciutat, menys por tindrà la gent en traure la seva.
A baix podeu vore una col•lecció de fotografies preses el fi de setmana del 20-21 de setembre a la “Oktoberfest” de Munich, una ciutat que ara ja estarà pressa pel mal temps fins que arribés l'estiu, una ciutat que només en té un centre reservat sense tràfic rodat paregut al de Castelló, una ciutat que a banda de tindre un metro que funcionés, és tan gran o més que Madrid en extensió, una ciutat que gaudeix d’un parc de 400 hectàrees, una ciutat que passes la major part del temps amb una capa de neu, i això no els atabalés per res.